انواع خوراکی‌های ضد سرطانی شب یلدا

0 Comments

yalda

 یه متخصص تغذیه گفت: دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، از بین برنده غم و اندوه، افزایش هوش آدمی، درمان قند، خستگی و کاهش استرس تنها بعضی از خواص اناره. انار ایران یه آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارای خاصیت ضد سرطانه.

دکتر علی اکبر سهیلی آزاد متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا در مورد خوراکی هایی که در آخرین شب پاییز به عنوان میوه، شام و تنقلات استفاده میشن، گفت: میوه ها، آجیل و مغزهایی که در این شب استفاده میشن ضمن اینکه پر از ویتامین و انرژی هستن دارای آنتی اکسیدان قوی بوده و ضد سرطان هستن.

ایشون در ادامه از سبزی پلو با ماهی یا کوکو و قرمه سبزی به عنوان غذاهایی که طبق رسوم در این شب مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: این غذاها معمولا از سبزی هایی تشکیل شده که پر از ویتامین هستن و علاوه بر اون شامل بهترین رژیم غذایی که ترکیبی از غذاهای حیوونی و گیاهیه هستش.

این متخصص تغذیه گوشت ماهی رو پر از پروتیین ها، کلسیم و فسفر دونست و گفت: چربی موجود در ماهی ها از نوع اسیدهای چرب غیراشباع هستن که دارای چند پیوند دوگانه و غیرچرب هستن که در درمان مریضی های قلبی عروقی و فشار خون خیلی خوبه.

دکتر سهیلی آزاد از میوه هایی مثل مرکبات، سیب، انار و هندوانه که در این شب مورد استفاده قرار می گیرد نام برد و گفت: مرکبات شامل پرتغال، نارنگی و لیمو شیرینه که مقادیر زیادی ویتامین C، آب و ویتامین های محلول در اون هستش.

این متخصص تغذیه با توضیح دادن این موضوع که از ویژگی های هندوانه میشه به منبع غنی ویتامین A و ویتامین C اون اشاره کرد، گفت: این میوه پرفایده التهاباتی رو که در مریضی هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل هست رو هم نابود می کنه.

دکتر سهیلی آزاد دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، افزایش هوش، درمان قند، خستگی و کاهش استرس رو بعضی از خواص انار دونست و اضافه کرد: انار ایران یه آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارای خاصیت ضد سرطانه و اینو هم به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین از بین برنده غم و اندوه هم هست که بهترین نمونه اون در سطح جهان در کشور ما تولید می شه.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه شکل های جور واجور تنقلات مصرفی در این شب مثل تخم کدو، تخم هندوانه و شکل های جور واجور مغزها مثل پسته، گردو، بادام، نخود، کشمش و انجیر خشک منبع خوب انرژیه، گفت: این مواد هریک به تنهایی مقدار زیادی انرژی دارن و هر کدوم از اونا دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ هستن و این دانه ها علاوه بر، داشتن ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی هم دارن و ضد سرطان هستن.

ایشون در آخر با اشاره به اینکه هنگام سوخت و ساز غذاهای مصرفی در بدن واکنشای بیوشیمیایی اتفاق می افته که موجب آزاد شدن یون می شه، اضافه کرد: افزایش این یون ها خطر دچار شدن به سرطان رو به دنبال داره که میشه با مصرف آنتی اکسیدانا اثرات سوء این یون ها رو نابود کرد و از دچار شدن به سرطان پیشگیری کرد.

۱۰ نشونه خاموش لوسمی (سرطان خون) که نباید ندیده گرفته شن

نشونه های سرطان ریه

سرطان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *